Bourjois Color Boost - Red Sunrise

by - 14:02

Zdravím všechny z postele aneb ano, i mě dostihly bacily, jen ještě nevím, co přesně se z toho vyklube.
Stále jsem ještě nestihla nafotit použitelné fotky k naplánovaným článkům, a tak jsem opět zalovila v archivu a dneska vám ukážu Color Boost od Bourjois v odstínu Red Sunrise. Už nějakou dobu to není novinka, ale stále více značek přichází na trh s těmito rtěnkami v tužkách. 

Koncept rtěnek v tužce se mi vcelku zamlouvá a když s tímto přišla na trh i značka Bourjois a já uviděla dostupné odstíny, bylo mi jasné, že aspoň jeden bude můj. Pořídila jsem si asi nejvýraznější odstín 01 Red Sunrise a rozhodně toho nelituju. 
Balení se mi moc líbí a je plně funkční. Dobře se zavírá, neotevírá se samo, nápisy zatím drží (což se nedá říct o jiných, co doma mám...). Podle Bourjois jde o Glossy Finish Lipstick, tedy o takový rtěnko-lesk.
Já sama bych to nazvala spíš rtěnko-balzámem, ovšem se skvělou pigmentací, alespoň u tohoto odstínu. 
Má příjemnou konzistenci. Co mi dělá občas ale trošku problém je s tímto tvarem precizně nanést barvu na rty, protože přeci jen, jen to i trošku balzám a je potřeba se na to hodně soustředit, aby pak vaše pusa nevypadala jak od klauna. 
Co se týče samotné barvy, ta je prostě nádherná. Studená, malinovo-červená a skvěle pigmentovaná. Na rtech je moc příjemná, nevysušuje a to já umím ocenit a vydrží také poměrně dlouho. Nerozpíjí se, pokud ji dobře nanesete a barva se vytrácí také postupně, navíc rty zůstanou i tak lehce tónované. Líbí se mi, že se rty po nanesení lehce lesknou, ale nelepí. 


Měla jsem ji na sobě na Vánoce a vydržela večeři i zbytek večera :). Škoda, že foťák trošku sežral barvy, jinak je totiž na rtech více zářivější. 

Parfemace je prakticky nulová, což mi taky nevadí. K dostání jsou asi ve 4 odstínech a já jsem ho kupovala v Douglasu. Mají je ale i v Sephoře a momentálně tam je na celou značku Bourjois asi 25 %, takže můžete jít omrknout :).

Další odstíny se mi bohužel moc nelíbí, ale pokud by mě nějaký zaujal, rozhodně bych si koupila další, protože jsou moc fajn a vyhovují mi snad i více, než od Clinique. 

You May Also Like

3 komentářů

  1. Vypadá skvěle :)) Já mám takovou od Astor a jsme s ní mega moc spokojená :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. od Astoru mám taky, je fajn, barvičku mám ráda, jen mi přijde malinko sušší a lepivější než tento a taky ten obal už je úplně oloupaný a to bylo hned po chvilce :( ale mám nějaký nude odstín a tu barvu mám ráda :)

      Vymazat
  2. uzasna farba!
    Pozyvam na giveaway o znackove plavky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)