Mixa CC krém

by - 12:29

Ahoj!
Jak se máte? Já naprosto hekticky. Ve škole mi začal blok jednoho moc oblíbeného předmětu, takže tam teď trčím do 7 a když nejsem ve škole, tak jsem práci, abych dohnala ty hodiny, které jsem zameškala vysedáváním na bloku. Ohromně se těším, až dostuduju a užiju si aspoň jednou nezápočtový a nezkouškový prosinec, ani nevíte jak! Omlouvám se, že tu tak teď není zrovna moc článků, ale buď není kdy, nebo není nálada a nebo nejsou fotky, protože na ně není světlo, takže tak. Pro dnešek tu ale pro vás článek mám a bude o CC krému od značky Mixa, který jsem kupovala v září na Dnech Marianne a tudíž ho mám už dobře prozkoušený, abych vám o něm mohla napsat. Tak jdeme na to.

Značka Mixa je poslední dobou stále více populární a po zkušenostech s ní se tomu vůbec nedivím. Doma používám krém na ruce, který je prostě boží a tento CC krém jsem si také oblíbila. Oficiální popis CC krému slibuje zklidňující péči proti začervenání a korekci barvy pleti. Krém je bez parabenů a bez alkoholu. 
Má pleť je smíšená a hodně náladová, takže mi v různých částech roka chvilku trvá, než přijdu na to, co vlastně chce. Se začervenáním zas takové problémy nemám, ale sem tam se mi jen tak udělá nějaké ten červený flíček třeba na tváři. Velkým lákadlem pro mě bylo také slibované sjednocení barvy pleti, komu by se to nelíbilo, že ano? 
Vezmu to pěkně postupně a začnu obalem. Ten je typický pro všechny produkty značky Mixa. Líbí se mi, je jednoduchý, není nudný, obaly jsou funkční (no asi až na tu micelárku s pumpičkou, která zrovna moc praktická není...) a v drogerii si jich všimnete. CC krém se prodává v klasické tubě, která mi vyhovuje asi ještě více, než produkty v kelímku. 
Tuba má 50 ml a já ji pravidelně každé ráno používám už od půlky září a pořád ještě nejsem na dně. 
Samotný krém mi přijde příjemný, velmi dobře se roztírá a rychle se vsakuje. Parfemace je jen velmi jemná a nevadí mi. Krém má lehce nažloutlou barvu a zanechá mi pleť jemnou. Zprvu jsem se bála, že mi nebude stačit a budu si muset ještě natřít obličej hydratačním krémem, ale mile mě překvapilo že ač se to na první pohled nezdá, mou pleť hydratuje CC krém dostatečně.
Nejvíce mne ale zajímalo, jaký účinek na pleti po používám zaznamenám. No a musím říct, že jsem z toho trošku zmatená. Přijde mi, že mám možná lehce sjednocenou pleť, ale nejsem si jistá, zda to není pouze můj pocit. Co se začervenání týče, tady mi přijde, že jsem si nevšimla vůbec žádné změny. Je sice pravda, že se mě problémy s rudnutím obličeje zas tak moc netýkají, ale přeci jen čas od času si toho všimnu a všímám si toho stále, i když používám CC krém.

Zklamaná z tohoto krému ale nejsem. Je moc příjemný a já jsem si ho oblíbila, i když nedodržuje přesně to, co slibuje. Možná, že by rozdíl byl vidět více na někom, koho začervenání pleti trápí více, nevím. 

Kupovala jsem ho v Rossmannu se slevovým kuponem za nějakých 120 Kč, normálně je cena vyšší. 

Máte s krémem nějaké zkušenosti? Znáte někoho, komu krém pomohl?

You May Also Like

2 komentářů

  1. Zkušenost nemám, ale po té Tvé bych do něj asi nešla, takže díky za recenzi :-)

    Stylová Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak říkám, krém je to moc fajn, ale ty účinky co má mít tam prostě nevidím..

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)