Sleek Vintage Romance paletka

by - 23:26

Máte rádi podzim? Já tak napůl - líbí se mi, když svítí sluníčko a člověk se může procházet a obdivovat ty nádherné barvy kolem, ale nesnáším ty mlhy a šero, že už od rána musím svítit, to mě vyloženě deptá, hlavně když musím být celý den ve škole/práci. Podzimní barvičky mám ale ráda moc a přesně to pro vás dneska mám. Ukážu vám paletku opět od značky Sleek, která u mě poslední dobou hodně boduje. Paletka Vintage Romance má prostě nádherní barvy, které mi k podzimu sedí.
Sleek paletky mají prostě božské obaly, nemůžu si pomoc. Tato paletka je ze speciální podzimní edice a nese název Vintage Romance.
Poslední dobou na těchto paletkách ujíždím, takže už jste měli možnost tu vidět recenzi na paletku ShowStoppers. I tato paletka má stejné skvělé balení, zrcátko a všechno, co jsem chválila v předchozím článku, takže to bych tu už zbytečně znovu nerozebírala. Hlavně vám chci ukázat ty úžasné odstíny!
Vidíte to? A to foťák ty barvy nedokáže tak dokonale zachytit. Ach! Slintám nad ní pokaždé, když ji otevřu a je mi úplně líto ji použít, tedy jen chvíli samozřejmě, pak se na ni vrhnu :)
 Vrchní řada jsou odstíny spíše do zlaté a hnědé, spodní zase dominuje fialová. Nedokážu říct, který se mi líbí nejvíc, protože to prostě nejde.
Konzistence odstínů mi přijde ještě lepší, než u paletky ShowStoppers. Stíny jsou více máslovější, nebo mi to tak aspoň přijde. Odstíny jsou převážně třpytivé a na oku vypadají stejně božsky jako v paletce. Kombinace zlatých a fialových odstínů je přesně moje gusto na tento podzim a nosím ji teď velmi často.
Druhá řada stínů je stejně dokonalá, jako ta první. Všech 12 stínů rozhodně upotřebím a paletka je momentálně oficiálně na prvním místě mezi stíny. Pokud váháte nad její koupí, neváhejte, stojí to za to. 

Já musím pochválit přítele, od kterého jsem tuto paletku dostala k svátku a udělal mi tak velkou radost! K dostání je hned na několik českých e-shopech, stačí trošku zapátrat. Cena se pohybuje okolo 300 Kč, tak jako všechny paletky Sleek a rozhodně stojí za to.

Jak se vám tato paletka líbí? A jaké jsou vaše oblíbené podzimní barvičky?

You May Also Like

6 komentářů

  1. krásná, já jsem si teď objednala glory :) tak jsem zvědavá, nejspíš si jí ale nadělím až na Vánoce
    http://xoxolucyfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že je úplně jedno, jakou paletku od Sleeku zvolíš, jsou krásné všechny, jen záleží, jaké se komu líbí barvičky :)

      Vymazat
  2. Tahle je ze všech nejhezčí, také ji mám doma a nemůžu se jí nabažit. Fialová a zlatá je jedna z nejhezčích barevných kombinací.

    OdpovědětVymazat
  3. Já na tuhle krasavici teď cekam a jsem natesena, jak male dítě :-D měla jsem tedy trochu strach, aby mi barevně šla, protože mám světlé vlasy, ale už se nebojím :-D

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)