SLEEK Oh So Special!

by - 13:44

Ahoj!
Nejsem si jistá, jestli vás recenzemi na paletky od Sleeku už neštvu, ale já vám prostě musím ukázat, jak nádherné barvičky mají. Tento článek proto neberte ani tak jako recenzi, jako spíš ukázku, jak vypadá paletka s názvem Oh So Special! Konzistencí a vším ostatním se nijak výrazně neliší od ostatních Sleek paletek očních stínů, které jsem měla možnost vyzkoušet. A jaká je tedy tato?

To, že se mi moc líbí jednoduché černé obaly Sleek produktů a obzvláště oceňují velké zrcadlo, které také obsahují a které hlavně nijak nedeformuje, to už víte. 
Paletka vám opět dojde v pěkné papírové krabičce s typickým Sleek vzhledem.
Od mých předchozích dvou paletek (Vintage Romance a Showstoppers) se tato liší hlavně tím, že je více neutrální a hodí se skvěle pro běžné denní líčení pro každého. Vykouzlíte s ní jak tmavé tak světlé oči a můžete si vybrat, jestli chcete matné nebo naopak nádherně třpytivé odstíny. 
Třpytivé stíny jsou opět výraznější než ty matné, ale více práší, takže hlavně u tmavších je potřeba si dát pozor. Matné jsou výrazné, stačí jich troška a vykouzlíte pěkný make-up. Lásku k jejich máslové konzistenci jsem tu také rozebírala již několikrát.
Tuto paletku jsem si kupovala v Londýně a byla úplně první, kterou jsem chtěla, když jsem objevila značku Sleek a to hlavně proto, že je jemná a přitom krásná.
Pokud hledáte dárek pro kamarádku či přítelkyni, rozhodně bych značku Sleek doporučila. Opakuji se, ale jejich paletky jsou za tu cenu naprosto božské a ze sortimentu barev si vybere každý. Snadno se dají pořídit hned na několika eshopech. 

Jaké jsou vaše oblíbení paletky očních stínů?

You May Also Like

2 komentářů

Ať se Vám tu líbí! :)