Catrice Liquid Metal

by - 16:06

Krásnou pošmournou neděli všem!
Konečně jsem tu zase s článkem, který se tentokrát bude týkat jedné z novinek od značky Catrice. Na trhu jsou k dostání už delší dobu a jsou poměrně profláklé a i já se s vámi chci podělit o svůj názor. Jedná se o oční stíny Liguid Metal. K dostání jsou asi v 8 odstínech a já mám doma dva - 020 Gold n' Roses a 060 Petrol Pan. A rovnou jdeme na to!

Když jsem ještě před uvedením na trh koukala na připravované novinky, tyto stíny mne zaujaly nejvíc. Na první pohled jsou prostě krásné a je jedno, jaký odstín si pořídíte. Rozhodně upoutají vaši pozornost.
Obal je takový typický pro Catrice. Líbí se mi, je jednoduchý a funkční, akorát mi trošku vadí zavírání. Přijde mi, že některé stíny stěží otevírám a tyto mají tendenci se otevřít aniž bych jim pomohla. Schované v šuplíku mi to až tak nevadí, ale když s nimi pak manipuluju a nebo si je chci někam vzít, bojím se že se mi vysypou a to bych opravdu nerada. 
Co se mi ale moc líbí je vzhled samotných stínů. Krom toho, že se dokonale třpytí a mají krásné barvy, mají také zvlněný povrch, což je sice blbůstka, ale poměrně efektivní :) Jako první jsem si pořídila odstín Petrol Pan, protože ze začátku byly ty více neutrální dost dlouho vyprodané. Gold n' Roses je nádherná růžovo-zlatá barva. Oba dva odstíny se mi líbí, vlastně se mi líbí všechny dostupné. 
Ze samotných stínů mám však trošku rozporuplné pocity. Mám je ráda, ale zároveň na ně mám pár věcí, které mi prostě vadí. Jako první - docela práší, rozhodně u těch tmavších je lepší nanášet je před make-upem. Další, co mě dost zklamalo, hlavně u těchto zelených je pigmentace. V obalu jsou nádherné, ale na očích už nejsou ani tak sytě zelné, ani tak metalické. Abyste to nepochopili špatně, pořád se mi líbí, ale čekala jsem trošku víc. Jejich konzistence je taky taková zvláštní - je sice máslovější, ale práší a stačí jen lehce přejet a nabere dost, jsou měkké. 
Tento odstín je o fous lepší, jak petrolejový. Konzistencí je na tom stejně, ale barva více odpovídá tomu, co vidíte v obalu. Trošku se ale bojím, jak to bude se zlatým třpytem, protože v místě, kde stíny momentálně používám už ho tolik není. Tak uvidíme, jak na tom budou časem. 

Výdrž stínů mě taky nějak neohromila. Musím pod ně použít bázi a pak jakž takž vydrží, ale žádná sláva to není. Nevím jestli je to jejich konzistencí nebo čím, ale trošku mi opadají (to platí hlavně i těch tmavších) a čím déle je mám, tím méně se třpytí. 
Jak sami můžete vidět, ta zelená prostě tak zelená není! Na ruce ještě jakž takž, ale na víčko dostanete ještě méně výraznou barvu a to je škoda. Růžovo zlaté jsou fajn, prozatím. 
Co se týče toho, zda bych stíny doporučila nebo ne, popravdě sama nevím. Mám je ráda a líbí se mi, ale prostě dokonalé nejsou. Další odstín už koupit neplánuju, ale zase nelituju, že jsem si pořídila tyhle. Určitě je používat budu, ale musím si před tím trošku obrnit nervy. Když se kochám tím, jak krásné jsou, tak je to super, ale jakmile je chci použít, už to tak super není.

Stíny stojí okolo 110 Kč, což taky není úplně málo. 

Máte s těmito stíny zkušenosti? Jak vám vyhovují?

You May Also Like

11 komentářů

  1. díky za recenzi, tak asi koupím ty stíny od GS, jsou levnější a zdá se, že jsou na tom lépe s pigmentací :) tyhle jsou na pohled fakt krásné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já pořád nevím, co si vlastně myslet, jsou krásné, to jo, ale čekala jsem víc a jsem trošku zklamaná, i když špatné taky nejsou a třeba taky každému sednou jinak no :)

      Vymazat
  2. Ten růžovo zlatý je nádherný, ale bez těch třpytek už bych pro něj hledala využití hůř.Připadá mi drzost jak je něco na povrchu a pak něco uvnitř.Takhle jsem si koupila krásný stříbrný stín od Rimmel, ale pod stříbrným povrchem byl šedý stín. :S

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. spousta stín z drogerie to tak má, hodně těch od Essence třeba, první vrstva je krásná a pak už je to na nic a ještě je z toho člověk pak zklamaný...tyhle si myslím, že třpyt úplně neztratí, ale možná ztratí spíš intenzitu no, uvidíme :)

      Vymazat
  3. Já mám ten druhý zlatavý odstín a nemůžu si stěžovat. Jo, kapku práší, ale je to tak nějak v normě, v pohodě se to dá vysbírat štětcem. Ty moje jsou hodně pigmentované a s bází Artdeco vydrží v pohodě celý den a třpytivost neztrácí. Ale s Artdeco vydrží i sebehorší stíny, takže tak. Jinak barvy jsou sice hezké, ale vzhledem k ceně už bych hledala spíš jinde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty světlé jsou v pohodě, u těch tmavších ta barva na víčku není až zas tak moc sytá, ale pořád se to dá...a to je právě to, mám je ráda, ale zároveň mě štvou a mnohem raději sáhnu po dalším Sleeku třeba, za tu cenu to není až zas tak parádní, že bych musela mít všechny, jako třeba u Color Tattoo

      Vymazat
  4. Děkuji za recenzi, pořád jsem bádala nad tím, či je koupit nebo ne :-) Teď už mám jasno :-)

    Na mém blogu probíhá giveaway, budu moc ráda, když se také zapojíš > http://www.chicoco.cz/2013/11/fall-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. já mám 3 nebo 4 a taky mam GS a už bych znovu nekoupila tu GS, toho hodně lituji, to ty stíny od Catrice jsou na tom u mě lépe, ale každý to má jinak..¨
    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Jsou výborné, Shiseido práší o moc víc a cenově je přitom někde jinde. Já stíny vždycky nanáším před make-upem, takže žádný problém. A hlavně mají můj must-have odstín, který vyrábí málokterá značka :) Přitom lidi Catrice celkem podceňují a považují ji za značku typu Vietnamci.

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)