Buorjois Healthy Balance pudr

by - 10:32

Ahoj!
Dneska vám chci ukázat můj poslední dobou nejoblíbenější pudr. Stále mám ráda jak Rimmel Stay Matte, tak pudr od NYC, ale chtěla jsem zkusit nějaký jiný a Kája z PlumFoolery mě nalákala na tento pudr od Bourjois. A když mi došly kuponky do Douglasu přesně na tuto značku, byla to jasná volba! :)

Pudr má moc pěkný obal. Je plastový, ale nevypadá tak moc "lacině" jako třeba plastový obal od NYC. Uvnitř balení je také zrcátko, které se vždy hodí. Nenajdete zde houbičku, ale to mi vůbec nevadí, stejně s sebou nosím raději malý štětec.
Obal je poměrně pevný a nemusíte se bát, že by se vám jen tak rozbil, jako se já dost často bojím u již zmiňovaného NYC pudru. Obsahuje 9 g a já jsem si ho pořídila v odstínu 52 Vanille. K dostání je u nás asi ve 4-5 odstínech, ale většinou jsou stojánky dost vybrakované, co jsem tak koukala.
Pudr slibuje svěží vzhled a jednotný tón pleti až po dobu 10 hodin. Díky jeho jedinečné textuře dosáhnete přirozeného a sametového výsledku bez efektu masky. Je hypoalergenní a nemá ucpávat póry. Obsahuje výtažky z asijského ovoce, které pleť vyživují.
S tím, co udává výrobce prakticky souhlasím. Pudr je opravdu jemňoučký a sametový, přesto skoro nepráší. Nedělá mi na obličeji masku a vypadá velmi přirozeně. Žádných ucpaných pórů jsem si také nevšimla. Matuje a přesto mi obličej nevysušuje a nezvýrazňuje suchá místa. 
Na to, jak je pudr jemný vám na obličeji vrstvu neudělá a to já umím ocenit :) Oblíbila jsem si ho a klidně bych si ho pořídila znovu. Zkoušela jsem vymyslet, co bych mu vytkla, ale nějak mě nic nenapadlo. Cena se pohybuje okolo 260 Kč, často jsou ale jak v Sephoře tak v Douglasu a ostatních drogeriích, kde značku Buorjois mají slevy.

A jaký je váš oblíbený pudr?

You May Also Like

3 komentářů

  1. Z náhledu jsem myslela, že je to krém , já pudr nepoužívám, tak nemám oblíbený :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to závidím, já bych bez pudru, minimálně na korektor pod očima asi nepřežila :)))

      Vymazat
  2. Ja sice Bourjois zboznujem ale ich pudre mi nesedia :(

    Pozyvam na 2 giveaways, jedna o GUCCI RUSH 75ml a druha o LADYBOX! Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)