Spotřebované produkty za poslední dobu

by - 22:50

Ahoj!
Konečně jsem tu s dalším článkem, kde vám ukážu pár spotřebovaných produktů za poslední dobu. V rámci rekonstrukce kuchyně pořádně gruntujeme celý byt, protože bordel byl všude, takže jsem se rozhodla trošku si uklidit i v kosmetice a konečně nafotit krabici s krabičkama od kosmetiky, aby mi nezabírala místo. Tak jdeme na to! :)

Jak vidíte, bude to takový mix jak pečující, tak také dekorativní kosmetiky různých značek. Na některé produkty už tu recenzi najdete a na ty zbylé bude časem.
Poctivě jsem vymazala hned několik krémů a jsem na sebe pyšná, protože mi to konečně ubývá. Samozřejmě je tohle spotřeba asi za půl roku, to si zas nemyslete :) Krémy od Ryoru mám moc ráda a vyhovují mi zatím všechny, které jsem vyzkoušela. Konkrétně tyto s mořskou řasou (denní a noční) jsem si zamilovala. Líbí se mi jejich textura, vůně, na pleti mi vyhovují a jednoduše jim nemám co vytknout. Krém od Nivei mám také doma načatý další. Je příjemně gelový, rychle se vsakuje, ale přesto hydratuje. Ideální byl na léto pod makeup, protože je poměrně lehký. Všechny tyto krémy s čistým svědomím doporučuji! :)
Micelární vodu od Biodermy jsem dostala k Vánocům v balení 1+1 a teprve na konci září jsem dopotřebovala první půl litr. Micelárka mi tak vydržela asi 8 měsíců, takže pokud váháte nad její koupí kvůli ceně, berte to tak, že vydrží zase dlouho a za tu dobu bych alespoň já kupovala jiné produkty, které by mi vyšly možná i na více, než je cena Biodermy. Balení 1+1 je velmi výhodné a já se těším, až na něj zase narazím. Jinak jsem s micelárkou spokojená, na pleti nelepí a čistí dobře. Na oči ji nepoužívám, ale řasenku taky odlíčí a neštípe, ale chce to trošku víc trpělivosti. 

Odličovač očí od značky Garnier jsem si kupovala podruhé a kupodivu mi tentokrát až zas tak nevyhovoval. Znovu bych si ho už asi nekoupila. Patří k těm lepší z drogerie, ale teď mě docela štípal v očí a mám pocit, že i hůře odličoval. Nevím, zda změnili složení, nebo je to jen můj pocit, ale nesedl mi.
Olejíček na vlasy od Biosilku je má stálice už také skoro rok a nemůžu si jej vynachválit. Toto malé balení mám z Douglasu, ale rozhodně si koupím to velké. Mé vlasy jsou dost náladové, jsou jemné, ale jakmile zvlhnou, vlní se a kroutí na všechny strany. Konečně mívám suché, a tak jsem začala používat tenhle olejíček. Rozdíl mi chválí i má kadeřnice. A jako bonus mi olejíček vždycky krásně provoní vlasy. 

Rexona je klasický deodorant, moc k němu nemám co říct, fungoval, voněl, tečka. Deodoranty nějak moc neprožívám, většinou mi vyhovují všechny, co vyzkouším.
Pudr od Rimmelu je pouze jeden z mnoha, které jsem již dopotřebovala. Stále patří k mým nejoblíbenějším pudrům a koupila bych si ho znovu, i když má u mě momentálně první místo pudr od Buorjois. Brozner od Miss Sporty mám už několik let a byl snad první, co jsem si pořídila. Už je ztvrdlý a stejně nikdy nebyl nic moc, v nouzi možná, ale rozhodně bych si ho znovu nekoupila. 
Do koše putovaly i dvě vyschlé řasenky, které ale ve svých nejlepších letech byly mé nejoblíbenější. Falsies je klasika, kterou si s radostí koupím znovu, vlastně mi zatím všechny řasenky od Maybelline vyhovovaly, pouze Rocket se mi občas rozmaže, je docela náladová :) Řasenka od Essence byla taková koupě v nouzi, ale velmi mile překvapila, mé řasy ji milovaly a klidně bych po ní sáhla znovu, kdybych neměla plný šuplík dalších načatých řasenek. Za tu cenu je to fakt pecka! :)
Tužka na oči od značky Jordana je tak suchá, že bych si místo linky vydřela do oka díru, takže taky letí do koše.
Gel na obočí od značky Essence mám také již po několikáté a používám ho denně. Je skvělý a víc asi říkat nemusím. Prostě gel na obočí za pár kaček, co funguje :)
A jako poslední letěly do koše tvářenky, které mám taky celou věčnost. Miss Sporty byla asi úplně první tvářenka, kterou jsem si koupila a zkoušela, k čemu to vlastně je. Byla docela fajn, ale nijak extra pigmentovaná. Pro mladé slečny, které ale s líčením začínají bych ji klidně doporučila, na začátky líčení postačí a aspoň s ní nedopadnete tak snadno jako Marfuška :) Tvářenka od ELFu ztvrdla a letí do koše, dostala jsem ji a ani jsem si ji neužila, protože mi ani trošku nevyhovovala a než jsem se s ní sžila, zatvrdla.

Tak to by bylo pro tentokrát vše. Krabice na spotřebované produkty už se mi ale zase plní a já jsem na sebe pyšná, že poctivě mažu a spotřebovávám produkty, snad mi to vydrží! 

You May Also Like

3 komentářů

  1. Ryor mám taky moc ráda, krémy mi vyhovují. Pěkná spotřeba :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bioderma Sébium micelárka je super, príjemne vonia, skvelo odličuje pleť a navyše nezanecháva na pleti žiaden zvláštny povlak ako slávne Sensibio. Po jej vyskúšaní sa odličujem už takmer výlučne micelárnymi vodami.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  3. V tomhle jsem já asi málo ženská. U nás byste našli ve spotřebovaných produktech, respektive v obalech, tak maximálně krabice od převodové motory Bühler, protože to je můj koníček. Já se raději zavřu do dílny a dělám si svoje. Hodně času trávím na Akademii věd, kde pracuji. Jsem prostě taková holka, co vystudovala ČVUT. :-)

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)