Sleek Face Form - FAIR 372

by - 21:27

Krásný večer všem!
Dneska pro vás mám recenzi na další produkt, který jsem si pořídila v Londýně, ale to vůbec nevadí, protože momentálně ho seženete hned na několika českých eshopech. Jedná se o paletku "Face Form" od Sleeku - tedy bronzer, tvářenku a rozjasňovač v jednom. K dostání je ve více odstínech, já si pořídila odstín 732 fair. Četla jsem nemálo recenzí, které říkaly, že tvářenka má být až nápadně podobná orgasmu od Narsu. No, tak se na to podíváme.
Jako všechny paletky od Sleeku i tato je zabalená v tradiční papírové krabičce.
Paletka má pevné balení, jednoduché, ale krásné a s velkým zrcadlem uvnitř. Matná černá má jednu jedinou nevýhodu - hned se upatle a každý prst, který není dokonale čistý, je na ní vidět. Tato konturovací je menší, než paletky stínů, jinak se ale neliší.

Jestli jde značka Sleek popsat jedním slovem, pak by to asi bylo "pigmentace". Jak jejich stíny, tak tvářenky a všechny konturovací sety jsou super pigmentované. Brozner má pro mě tak akorát tmavý odstín, je jemně namletý a na obličeji vypadá přirozeně. Rozjasňovač je hodně světlý a poměrně dost viditelný, spíš ho používám jako stíny a řekla bych, že se z celé paletky povedl nejméně. Tvářenka má nádhernou barvu se zlatým třpytem a opravdu se nápadně podobná tvářence Orgasm od Narsu. Pokud používám tuto tvářenku, po rozjasňovači už nesahám, není to potřeba.
Co se výdrže týče, je skvělá u všech tří produktů. Jediné, co bych asi tomuto triu vytkla je to, že poměrně práší, hlavně tvářenka. Při nanášení je potřeba se štětcem manipulovat hodně opatrně, protože zaprvé vám stačí opravdu jen ťupknout a máte barvy až až, a za druhé při neopatrném pohybu pak máte tvářenku všude. Všechny tři produkty jsou ale jinak krásně máslové, to zase jo.
Pigmentace je opravdu ta nejlepší, swatche jsou dělané pouze po dotknutí se produktů. Jak vidíte, rozjasňovač je tím pádem hoodně výrazný a není to na obličeji úplně přirozené. Na tvářence miluju ty zlaté odlesky, které na tvářích vypadají moc hezky a obličej projasní.
Konturovací paletku můžu jen a jen doporučit, je to skvělá věc na cestování a obecně si troufám tvrdit, že s čímkoliv od značky Sleek neprohloupíte. Doma mám dvě paletky a určitě nejsou poslední, protože jsou skvělé a ty odstíny nádherné. 

Vlastníte nějaký produkt od značky Sleek

You May Also Like

3 komentářů

  1. Mě strašně zarazilo: "...podobná !orgasmu! od Narsu..." :D
    Jsem prostě málo znalá! :D
    ...
    Žádný produkt od Sleeku jsem ani na živo bohužel neviděla :((
    :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no ano, jestli má něco Nars fakt promakanýho, tak jsou to názvy produktů :D je velká škoda, že Sleek u nás není k dostání, není to nijak extra drahá značka a produkty má skvělé :)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)