Rimmel Scandaleyes Lycra Flex

by - 22:02

Konečně pátek!
Já nevím jak vám, ale mně teda ten týden utíká až nějak moc rychle a to se mi ani trošku nelíbí. Předěláváme doma kuchyni, takže když doběhu z práce a ze školy, tak ještě vyklízíme a uklízíme doma, no a toto pak letí, ani nevím jak. Dneska jsem ale stihla sepsat i článek na blog. A bude opět o néé už tak moc nové novince od Rimmelu - řasence Lycra Flex z řady Scandaleyes. Tak se na ni podíváme.

Řasenka má stejný obal jako všechny její sestřičky z řady Scandaleyes - je tedy poměrně velká a tlustá a taky pestrobarevná, pro tuhle Rimmel zvolil svítivou zelenou s černým popiskem. Obal se mi líbí víc, než ten oranžový, ale přesto preferuji raději užší a ne tak barevné řasenky, lépe se i skladují. Co se mi na řasence líbí je, že jde opravdu poctivě zavřít, víčko jakoby zaskočí a já mám tak pocit, že mi třeba tak rychle nevyschne. 
Tohle je moje první řasenka Scandalayes, takže jsem s manipulací s poměrně velkým štětečkem neměla zkušenosti. Doma mě trošku překvapilo, jak velký opravdu je, ale všechno je jen o cviku a už jsem spolu docela kamarádi. Kartáček je klasický, rovný a jak už jsem zmiňovala, opravdu tlustý.

Vyzkoušela jsem už docela dost řasenek a postupně přišla na to, že mi vyhovují spíše menší kartáčky. Umělé nebo klasické, to je celkem jedno, dost záleží na tvaru. 
K samotné řasence moc výhrady nemám, nečekala jsem, že mi udělá "skandální objem řas" a tudíž jsem nebyla ani zklamaná, když se opravdu nedostavil. Na mě to prostě nefunguje. Řasy mi udělá hezké, to zase ano, vypadají tak nějak jinak, než s řasenkami, které neobsahují lycru. Díky tomu mi přijde, že řasy nepůsobí tak "uměle", ale více přirozeněji. Černá je taky pěkně, k tomu výhrady nemám. Řasy nejsou tak tvrdé.
Při nanášení mi občas trošku odpadá pod oči, ale né vždycky. Při více vrstvách má tendenci slepovat řasy, ale taky to není vždycky. A ještě jedno ale k ní mám, mé řasy jsou nejspíš dost náladové, stejně jako oční okolí, protože jsou dny, kdy řasenka drží a drží a z toho ji mám po hodině obtisklou pod obočím. 

Řasenku jsem kupovala v akci za cca 150 Kč. Celkově není špatná, ale nevím, jestli bych si ji koupila znovu. To obtiskávání mi tak nevadí, to je opravdu jen někdy, ale zas tak mega efekt mi na řasách nevytvoří a tak nějak nemám dost dobrý důvod, proč po ní znovu sáhnout.

Máte nějakou řasenku z řady Scandalayes? Vyhovuje vám?

You May Also Like

3 komentářů

  1. Mám taky tuhle řasenku a není špatná, ale podruhé bych po ní už nesáhla. Je sice hezky černá a opravdu mi udělá objem, ale ten kartáček je na mě velký až moc a občas trochu slepuje a cuckatí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to já teda objem nic moc a to občasné opadávání mi taky vadí, takže scandalayes taky už ne...

      Vymazat
  2. Ja už istý čas iné riasenky ako Rimmel Scandaleyes ani nekupujem, ako prvú som vyskúšala práve túto zelenú a strašne sa mi páčila, veľká kefka je niečo, čo je pre mňa prvá podmienka dobrej riasenky, odkedy sa uvideli na trh tak už tie malé klasické nechcem. Efekt riasenky na očiach sa mi veľmi páči, tie moje dokáže krásne zvýrazniť a dodať im objem, jasné, nebude to objem ako z reklamy, ale tak je to rozdiel oproti iným riasenkám a ja som osobne som spokojná. Táto sa mi naviac zdala úžasne ľahká na riasach, nemala som pocit nánosov. Akurát sa fakt otláča a to nielen táto zelená, ale aj iné z tohto radu, aj Retro Glam napr. To však dokážem prežiť, pretože pomer cena a kvalita je úžasný.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)