Pískové laky na nehty - Gabriella Salvete, Rimmel

by - 23:02

Krásnou sobotu všem!
Dnešní příspěvek bude pořádně blýskavý, představím Vám totiž své nejoblíbenější laky, které teď pravidelně střídám a jiné jsem už dlouho nepoužila. Jedná se o laky s pískovým efektem a třpytkami od značky Gabriella Salvete a Rimmel. Pokud Vás ty od Gabrielly Salvete zaujmou, v Rossmannech momentálně probíhá 30 % sleva na celou značku a u nás v Brně měli dokonce všechny odstíny, sice po jedno či dvou kusech, ale byly! :)

Laků na nehty mám opravdu dost a vždycky mi bylo hrozně líto, že jsem je nepoužívala tak často, jak bych chtěla, ale ono když dojdete večer z práce a ze školy domů, času máte málo a tak, tak si rozmyslíte, jestli dáte cca hodinku času tomu si nalakovat nehty nebo půjdete raději spát. Čas od času jsem ten čas věnovala lakování a pak jsem byla akorát naštvaná, protože jsem se už se skoro suchým lakem někde obtiskla nebo dotkla a mohla jsem lakovat znovu. Ne, to fakt nemám ráda a čekání, než zaschne lak na nehty je ten největší opruz. A přesně tohle je jeden z těch největších důchodů, proč jsem si zamilovala pískové laky na nehty. Schnou rychle, nevidíte na nich každou rýhu, pokud se náhodou někde dotknete, ve spěchu stačí i jedna vrstva a vydrží mi také o pár dnů déle. A jako bonus na závěr jsou prostě nádherné!
Jako první jsem si pořídila hned na jaře, kdy se laky objevily v drogeriích, odstín 04 Mistero Grey. Je to nádherná šedo-stříbrná barva a obsahuj jak větší, tak menší třpytky. Stejně jako všechny tyto pískové laky, vypadá dokonale zejména na sluníčku. 
V drogeriích jsem dlouho nemohla sehnat další odstíny, protože buď ještě nebyly na skladě nebo byly věčně vyprodané, což se teda ani nedivím. Nakonec jsem ale těsně před prázdninami sehnala tento růžový, který mi dělal společnost i při mých státnicích. Jde o odstín 01 Lila a je jednoduše nádherný. I tento lak obsahuje menší i větší třpytky. Ostatní dva odstíny, které tvořily první 4 pískové laky od GS, obsahují jen malé třpytky.
Gabriella Salvete uvedla na trh nové odstíny (modrý, zelený, červený...) a mezi nimi byl i tento jemně růžový s velmi jemným shimmerem. Je to taková "barbínkovká" růžová, ale vypadá pěkně, není nijak výrazná a nehty s ní vypadají upraveně. Tím, že neobsahuje tolik třpytek, jako předchozí dva odstíny, bude určitě vhodnější pro ty z Vás, které se nemusí nutně třpytit jak zlaté prasátko :) 
Můj prozatím nejnovější úlovek je tahle nádherně fialová barva s názvem 02 Sapphire. Opět obsahuje pouze malé třpytky a má stejné kvality, jako její kolegyně. Budu se opakovat, ale je to prostě krásný odstín, tečka.
No a jelikož jsou pískové laky momentálně docela "in", tak i Rimmel s nimi přišel. Nedávno se objevily na pultech v drogerii a já jsem sáhla po nádherném temně zeleném laku s názvem 005 Total Eclipse. Lak má stejný štěteček, jako ty z kolekce "60 seconds". Mám je moc ráda a dobře se mi s nimi lakuje. Opět velmi rychle schne, kryje i v jedné vrstvě, já tedy raději dávám dvě, vydrží a vypadá nádherně. Z odstínů, které Rimmel nabízí, mne zaujal nejvíce a úplně nejhezčí je jeho barva těsně předtím, než zaschne.
na fotce vypadá lak až do černa, záleží z jakého úhlu na něj koukáte, odstíny je to ale nádherný (lepší fotky například ZDE)

Celkově jsou tyto pískové laky super jak v délce schnutí, tak ve výdrži. Odlakování je taky v pohodě, čekala jsem ho horší. Přijde mi, že Rimmel jde dolů možná o chlup lépe, ale v podstatě se nijak neliší. Je potřeba trošku přitlačit a počítat s tím, že to bude drbačka. Jak už jsem zmiňovala, kryjí dobře v jedné vrstvě, ale raději dávám dvě. Zvykla jsem si velmi rychle na jejich hrubý povrch, jen bych asi nedoporučovala úplně ty s většími třpytkami, pokud máte silonky.

Tak co? Zkoušeli jste už nějaký z těchto laků, nebo dáváte přednost klasice?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Ten Rimmel je pískový?To snad není možný, všechny třpyťáčky jsou pískový. :(
    Ale zase jsem ráda, že ho tady vidím než jsem ho koupila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj je, ale mrkni na ten odkaz pod obrázkem, slečna ho tam přetřela ještě nadlakem a je krásně lesklý a hladký pak, tak leda tak :)

      Vymazat
  2. Já tyhle pískový laky miluju :-)

    Zvu Tě na Giveaway, pokud máš zájem, mrkni se :-)
    http://ms-janik.blogspot.cz/2013/11/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. nekontrolovatelně se mi doma kupí a vůůůbec mi to nevadí, protože jsou úžasný! :)

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)