Maybelline Color Tattoo - 40 Permanent Taupe

by - 22:15

Ahoj!
Snažím se poctivě psát články kdykoliv to jen jde, a tak jsem tu dneska s dalším. Maybelline Color Tattoo už znáte určitě všichni. Vlastních jich celou sbírku, prakticky všechny odstíny, které jsou u nás k sehnání a dneska bych vám chtěla ukázat nejnovější úlovek - odstín 40 Permanent Taupe. Chtěla jsem si ho koupit už v Anglii, ale tam jsem nakonec sáhla po vínovém no, a oni během měsíce došly do ČR oba :)

Jelikož vlastním skoro všechny odstíny Color Tattoo, několik článků o tom, jaké tyhle stíny jsou, tu už najdete. Nebudu se proto nijak extra rozepisovat. Každopádně tento odstín se od ostatní liší hlavně tím, že je matný. Je to krásně matná hnědo-šedá barvička a na oku vypadá moc hezky. Nejprve jsem si nebyla jistá, jestli ji unosím, ale teď po ní sahám velmi často.
Co se konzistence těchto stínů týče, je tak akorát mokrá, necuckuje se a neslívá, dobře se roztírá a rozmazává do ztracena. Přijdou mi svou konzistencí jako jeden z nejlepších odstínů, protože takové fialové jsou velmi suché a naopak jeden z novějších odstínů - mauve crush, je zase docela dost mokrý a slívá se. 
Stíny nanáším chlupatějším štětcem a pomocí světle hnědého stínu od Sleeku rozblendím do ztracena. Poslední dobou jsem si taky oblíbila nosit tento stín s fialovou spodní linkou. Kombinace fialové a šedohnědé vypadá fantasticky. Pod stíny používám bázi a s tou mi vydrží opravdu celý den, pokud bázi nepoužijete i tak vydrží velmi dlouho, záleží, jak moc máte mastná víčka.

Zpočátku se mi odstín moc nezamlouval, ale momentálně ho opravdu používám skoro obden, když prostě nevím co, sáhnu po něm a je to. Vůbec bych se nezlobila, kdyby Maybelline uvedl nějaké další matné stíny, jsou více nositelnější než třpytivé a vypadají krásně.
A tady už je celá má sbírka. Color Tattoo stále patří mezi to nej z drogerie, co doma mám a pokud narazím na nějaké nové odstíny, obávám se, že opět neodolám.

Líbí se vám matná verze stínů? Které jsou vaše nej?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Jaký odstín by si mi doporučila? Nemusím moc výrazné líčení a jediné Color Tattoo co mám je On and on bronz. Děkuji
    http://xoxolucyfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak v tom případě bych ti doporučila rozhodně tenhle (permanent taupe), když se nanáší prsty, vypadá jen velmi jemně a neobsahuje třpytky, ani se neleskne (pokud máš ráda matné barvy) a potom možná ještě růžový (pink gold) a nebo zlatý (eternal gold), oba nejsou nějak řvavé a pokud jich dáš jen tenkou vrstvu, nekřičí na kilometry daleko :)

      Vymazat
  2. no to je sbírka, dneska jsem narazila na Pomegranate, ale bylo v něm hráblý, tak jsem ho nekoupila, zkoušela jsem tester a je to přesně to, co potřebuji :) Hmm Taupe vůbec nevím jestli mám koupit, trošku se ho bojím, jdu omrknout jakou máš barvu očí, ptž já mám takovou divnou a nevím nevím, co to vytvoří .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám hnědé oči, při umělém světle trošku do zelena, ale jinak tmavě hnědé, a jak říkám, taky jsem se jí prvně trošku bála, není to zrovna typická barva stínů, ale líbí se mi :)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)