Korektor Lasting Perfection Collection 2000

by - 23:12

Ahoj!
Tak jsem se trošku vyhrabala z nemoci a jsem tu s dalším článkem a tentokrát o korektoru, který jsem si pořídila v létě v Anglii. Pod článkem o londýnských nákupech jste byli docela zvědaví, jak si korektory povedou, já jsem je pořádně prozkoušela a jsem tu z recenzí na první z nich od značky Collection 2000.

Značka Collection je v Anglii něco jako u nás Essence, patří k těm levnějším, ale některé věci má skvělé a chválí si je i spousta zahraničních blogerek. Tak jsem vlastně došla k tomuto korektoru i já, četla a viděla jsem na něj spoustu pochvalných recenzí, a tak jsem si ho v Londýně koupila. Cena byla na koruny okolo 90 Kč. 
Jde o tekutý korektor, který se prodává v plastové tubě s pěnovým aplikátorem. Obal není nic moc, jak vidíte, popisky se hned odrbají a to jsem ho měla pouze v šuplíku, nikde po kabelkách. Výhoda ale je, že je velmi lehoučký, takže bude ideální na cestování, nemám ráda skleněné tubičky a podobně, pak si připadám jak s balvanem v kabelce. 
Pořídila jsem si ho v odstínu 2 Light a jestli se dobře pamatuji, na výběr bylo asi z 4-5 odstínů, tento byl druhý nejsvětlejší. Kupovala jsem si ho hlavně na kruhy pod očima, na ty má být prý skvělý - a on vážně je.
Co se struktury produktu týče, není ani tekutý ani tuhý, ale spíš tak pěkně krémový, dobře se rozdírá a vklepává do pleti. Neslévá se do vrásek, nevysušuje a vydrží mi po zapudrování celý den. Dá se v pohodě i vrstvit, nehrudkuje. Poradí si i s pupínkem, ale na ty já mám raději hutnější korektory.
A teď asi to hlavní - kryje jako blázen. Četla jsem, že je vážně dobrý, ale nečekala jsem, že až tak. Na spodní fotce v pohodě překryl voděodolnou tužku na oči od Rimmelu. Nemám mu v podstatě co vytknout, snad jen ten obal, který je ale plně funkční, jen prostě nevypadá nic moc. 
Tubička má 10 ml (pokud jsem to dobře rozluštila). 
Korektor bych rozhodně doporučila, nejvíc se mi na něm líbí barva, která je přesně to, co jsem chtěla a krémovost. Pokud na něj narazíte, neváhejte a vyzkoušejte ho, budete spokojení. 

Máte nějaký výrobek od Collection? 


You May Also Like

6 komentářů

  1. O tomhle korektoru vím od Zoe (Zoella) a musím uznat, že mě taky všechny ty ohlasy nahlodaly a nejspíš po něm časem taky sáhnu - hlavně pro to krytí. Moc pěkný článek.
    K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem na něj narazila u Zoe a FleurDeForce a obě si ho moc chválily, tak jsem ho zkusila a nezklamal :)

      Vymazat
  2. taky jsem nahlodaná od Zoe :D prosím te, kde se dá sehnat?:)

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. jo no Zoella mě taky nahlodala právě :D já jsem ho kupovala v Londýně a nevím o místě, kde by se v ČR dal sehnat, ale zkus internet, určitě bude na nějakém eshopu :)

      Vymazat
  4. ahoj také mám o něj zájem ale nevím kde ho sehnat :-( na netu jsem ho nenašla ...pokud ho někdo oběví napište mi prosím děkuji moc :-) pipizoubkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)