Maybelline Color Tattoo - Metallic Pomegranate

by - 14:59

Krásný pátek všem!
Dneska tu pro vás mám první z recenzí na produkty, které jsem si nedávno koupila v Londýně. Konkrétně jde o gelové oční stíny Color Tattoo v nádherném vínovém odstínu s názvem 70-Metallic Pomegranate. Tak se na to podíváme.

Co jsou Color Tattoo zač asi nemá cenu nijak zdlouhavě rozebírat. Na blogu mám několik recenzí na různé odstíny těchto stínů a navíc jsou dost profláklé. A ano, právem. Za tu cenu jsou opravdu skvělé. Po tomto vínovém odstínu jsem toužila již pěkně dlouho, u nás však k dostání nebyl. Píši nebyl, protože se prý nyní objevil v Praze v MY Tescu. Nicméně, v Londýně jsem byla na začátku prázdnin a to tu ještě k sehnání nebyl, proto jsem si ho pořídila tam. 
Balení je stejné jako u nás, liší se pouze ty americké obaly. Co se konzistence týče, tento odstín patří spíše k těm sušším. Ale rozhodně není tak suchý jako fialový. Pokud máte doma jeden z nejnovějších odstínů, ten metalický Mauve, ten je velmi krémový, hodně gelový a trošku mi občas zaleze do vrásek. Tohle je přesně něco mezi hodně suchým fialovým a hodně gelovým metalickým. Pro mě ideální konzistence a i bez báze mi na oku drží celý den.
Barva je to opravdu nádherná. Foťák ji nezachytl úplně přesně, bohužel. Nicméně je to nádherná vínová barvička, spíše světlejší, ač se může v obalu zdát poměrně tmavá. Obsahuje velmi jemné zlaté třpytky, které na oku nejsou prakticky vidět, pouze vytvoří pěkný efekt rozzářených očí. Jak už jsem říkala, přesně po takové barvičce jsou toužila a naprosto splnila má očekávání.
Produkt nanáším tvrdším chlupatým štětcem nebo prsty a tím, že je trošku hutnější, tak prakticky neubývá, stíny vypadají pořád jako nové a to je používám už skoro měsíc.
Stíny poslední dobou moc ráda kombinuji s paletkou Showstoppers od Sleek, konrétně s vínovým a zlatým třpytivým odstínem, které jsou vyznačené na fotce. Líčení to dodá šmrnc a třpytivý stín ve vnitřním koutku pohled rozzáří. 
Odstín se teda pěkně blbě fotil, ale berte ještě v úvahu, že mám nyní opálenou ruku a může to trošku zkreslovat. 
Zařadil se mezi mé nejoblíbenější odstíny Color Tattoo a jeho nákup můžu určitě doporučit. Už se nemůžu dočkat podzimu, protože tohle bude přesně ta pravá barva, kterou si budu užívat a sahat po ní často.

Vyšel mě na 4,99 liber, což je necelých 150 Kč. 

Viděli jste ho už u nás?

You May Also Like

4 komentářů

  1. ježiši chci ho už jak dlouho, tak si říkám z náhledu, ooo už je u nás, pak vidím Londýn a pak čtu dál, že Praha :( prašť jak uhoď, když bydlím v Brně, ale jsem ráda, žes dala echo, budu v drogeriích víc šmejdit, je dokonalý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já myslím, že to snad k nám do Brna taky dojde, uvidíme jestli to je jen nějaká akce nebo jak :-)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)