Postátnicové odměňování

by - 21:34



Ahoj všem! Dnešní den jsem se celý poctivě odměňovala za státnice a řeknu vám, byla jsem jak dítě v hračkářství. Člověk se měsíc a něco jen učí zalezlý doma, a pak vyjde do Olympie a nestačí se divit, do toho ty slevy, no znáte to :)). Snažila jsem se krotit, šetřím si nákupní horečku na Londýn, ale přeci jen jsem si něco pořídila za peníze, co jsem dostala od rodiny.


V New Yorkeru jsem si koupila nějaké spodní prádlo a dvě kytky na oblečení/do vlasů, všechno ve slevách. Po těch květinách jsem pokukovala dlouho a teď jsem je tam za 29 Kč nemohla nechat :). V Ann Christine jsem si pak koupila tyhle obyčejné kecky za celých 129 Kč, takže pokud se mi po měsíci rozpadnou, bolet mě to nebude...Konečně mi sedly i nějaké kalhoty a zrovna v mint barvičce za 249 Kč a koupila jsem si ještě tričko ala peplum top za 129 Kč. Černá je klasika a nechte to tam :) Bižuterie je z CaA, náhrdelník za 90 Kč a prstýnky po 60 Kč.


Nebyla bych to já, abych vynechala drogerie, že ano...Takže jsem si v DM doplnila zásobu mých oblíbených papírových kapesníků (ať žije alergie a rýma). Zaujaly mě neonové laky od Dermacolu a nakonec jsem si vybrala svítivě zelený, stojí asi 40 Kč. Třpytivé tělové mléko od Baley jsem si chtěla pořídit už dlouho a na opálenou kůži u moře jej  určitě užiju až až :) A vytiskla jsem si za 25 bodů poukaz na taštičku nákupní. Je super, tak akorát velká a ideál do kabelky. V Jasmínu jsem si koupila lak od Rimmelu v nádherném karamelovém odstínu za 34,9 Kč a konečně i na vyzkoušení tělové mléko do sprchy od Nivei. Měli ho dokonce v akci za 105,9. Ještě jsem ho nezkoušela, ale moc se těším.

V Rossmannu jsem si pak koupila cestovní fén, protože se teď doma moc pohybovat nebudu a chtěla jsem jen něco jako nouzovku. Stál 134,9 Kč a pokud mi vydrží jen tyhle prázdniny, litovat toho nebudu, je roztomilý a má teda pořádný tah :) Dál jsem si koupila nádhernou rudou rtěnku od Rimmelu, které jsem prostě neodolala.

No a poslední zastávka byla Sephora, kde mi nakonec, ani nevím jak :D, skončil v košíku rozjasňovač od Nars v odstínu Super Orgasm. Je dokonalý, nádherný, sice drahý, ale zase má 30 ml, to mi vydrží tak do konce života :)))

Jsem unavená, ale maximálně spokojená, užila jsem si s mamkou holčičí den, odpočinkový po dlouhé době a  už pomalu začínám balit do Londýna, takže se těšte na balící články :)



You May Also Like

2 komentářů

  1. Odměňovat se člověk musí. :)
    Zítra se jdu podívat na ty neons laky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mají asi 10 barviček, určitě koukni! :) a máš pravdu, na něco se člověk musí vždycky těšit, když se učí a dělá podobně zábavné věci :D

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)