Yves Saint Laurent - rtěnka Rouge Volupté Shine

by - 1:07

Krásný nedělní večer všem!
Dneska tu jsem s článek o jedné z mých nejoblíbenějších a zároveň rozhodně nejdražších rtěnek, které vlastním. Stoprocentně u ní platí, že obal prostě prodává produkt. Toužila jsem po ní hodně dlouho a v lednu si sen konečně splnila. A jak jsem s ní spokojená?

Yves Saint Laurent je poněkud dražší značka a chápu, že ne každý bude ochotný dát za rtěnku skoro 1000 Kč. Normálně mi bohatě postačí ty drogérkové. Nepotrpím si jinak zvlášť na luxus a nepotřebuju mít kosmetiku za tisíce, jen abych se mohla chlubit značkou, znáte to. Ale tahle rtěnka byla moje vysněná. Miluju její obal, její konzistenci a jestli jsem po něčem drahém toužila, pak to byla právě tahle rtěnka. Když se mi v lednu povedlo získat novou práci, platově někde jinde, než tu původní a navíc jsem měla ještě schované peníze z Vánoc a narozenin, rozhodla jsem se, že si udělám radost a tu rtěnku si prostě koupím.
V Sephoře jsem dlouho rozmýšlela, jestli zvolit nějakou z řady Rouge Volupté nebo Rouge Volutpé Shine. Už asi víte, že mám ráda hydratační rtěnky, protože mám hodně suché rty, a tak jsem nakonec šla do té Rouge Volupté Shine a vybrala si odstín č. 8.
Asi nemusím znovu opakovat, jak moc tuhle rtěnku prodává právě obal. Miluju ho, ano, už jsem to říkala, ale musím to napsat znovu. Je nádherný, luxusní, sladký a dokonalý. Ty stříbrné verze se mi popravdě nelíbí ani trochu, ale tahle zlatá je prostě top! Rtěnky mají 4,5 g a když se ještě vrátím k obalu, je těžký a pevný.
Odstín č. 8 je nádherná červeno-malinová barva, možná trošku do růžova. Rtěnka je hodně hydratační a barva není nijak křiklavá. Na rtech vypadá krásně. Zvýrazní mou přirozenou barvu, lehce se leskne, takže obličej vypadá celkově zdravě, na rtech je ohromně příjemná a cítím se s ní božsky (co dokáže takový drobek :)).
Foťák tu barvu zachytil docela věrohodně. Díky tomu, že je rtěnka hodně hydratační, moc dlouho nevydrží a je potřeba ji upravovat. Taky se trošku po čase rozpíjí mimo linii rtů, ale nic hrozného.
Asi vám tedy nemusím říkat, že jsem s rtěnkou spokojená a uctívám ji. Ale popravdě, kdyby to nebyla TA rtěnka, TA vysněná a koupila bych si ji jen tak, asi by mě úplně nenadchla natolik, abych skákala do stropu. 

Kupovala jsem ji v Sephoře a s 20 % slevou mě vyšla na asi 700, normálně se cena pohybuje okolo 900 Kč. Na internetu seženete samozřejmě levněji. 

Když to shrnu, pokud chcete dobrou rtěnku, který vydrží a bude v té dražší cenové kategorii, tak tohle ono nebude. Jak už jsem psala, já hydratační můžu, takže to mi nevadí a kupovala jsem si ji proto, že jsem ji prostě chtěla tak jako tak, takže spokojená jsem, ovšem rtěnkový zázrak to není (až na ten obal! :)).

You May Also Like

5 komentářů

  1. věřím, že z ní máš radost, obal je nádherný, ale i odstín na ruce vypadá dost dobře, přihoď ještě fotku na rtech :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten odstín je krásný a obal taky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Píšeš, že to není žádný rtěnkový zázrak, ale i tak ji musím mít! Vypadá nádhrně a hydratování není nikdy dost ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já myslím, že tohle je přesně ta rtěnka, která se nekupuje proto, že je skvělá (špatná určitě není!), ale proto, že je to TA rtěnka :D

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)