Rimmel Apocalips lak na rty - Nova a Stargazer

by - 21:32

Ahoj všem!
To nám to pěkné počasí moc dlouho nevydrželo, co?...No alespoň mě to nenutí chodit ven a můžu doma makat (a že si musím pohnout...). Dnešní článek bude o novince od Rimmelu a sice o lacích na rty Apocalips. Už mám doma druhý odstín a jsem s nimi maximálně spokojená, ale o tom více v článku.

Rimmel tuto novinku nazývá "lakem na rty", což zní dost zvláště a trošku jsem nevěděla, co čekat. Velmi mile  mě ale překvapily a nejspíš jim časem přikoupím dalšího brášku :) Ale o co vlastně jde. Já bych to viděla jako něco mezi barvou na rty a leskem na rty. Je to mnohonásobně lepší, než barva na rty od Essence, o které jsem psala tady, a která je pro mě nenositelná, protože příšerně vysušuje a zvýrazní mi už tak dost suché rty.
Laky mají moc pěkný obal. Za tohle dávám palec nahoru. Od kombinace barev po zajímavý vršek laku, prostě super. Navíc skvěle drží, jakoby zaklapnou, když je došroubujete, takže se nemusíte bát, že se vám od nich v kabelce všechno zapatle.
Jako první jsem si pořídila odstín 102 Nova. Jde o moc pěknou růžovo-fialkovou barvu. Je krásně sytá a lesklá, ale ne tak, jako když si dáte lesk na rty. 
Jako druhý jsem si pak pořídila odstín 701 Stargazer, který jsem viděla už u jiných blogerek, kterým byly laky poskytnuty k recenzi ještě před uvedením na trh a moc se mi líbil. 
Myslím, že tohle asi nebude odstín úplně pro každého, ale mně připomíná léto a zamilovala jsem si ho.
Tento mi více připomíná lesk na rty, nebo spíš má k němu blíž. Jde o zlato-hnědý odstín, který miluju k výrazným očím a těším se, až se trochu opálím, protože pak bude ještě hezčí. Četla jsem spoustu komentářů, že někomu připomíná lesky co se nosily na základce, no možná trochu jo, ale tím, že je konzistencí něco mezi a je více do hněda, prostě se mi líbí.
Apocalips mají vymakané aplikátory. Jsou zkosené, takže se s nimi dobře pracuje a uprostřed mají jakoby dírku, ve které se barva drží a nemusíte tak desetkrát namáčet, abyste dosáhli požadovaného efektu. 
Co se výdrže týče, tak za mě taky palec nahoru. U zlatého odstínu sice horší, ale ta 102 Nova drží jako přibitá. Jak už jsem říkala, na rozdíl od Essence nevysušují, jsou krásně krémové, přilnou na rty a nelepí, jako lesky na rty. 
zleva 701 Stargazer a 102 Nova
Celkově jim nemám co vytknout. Kolekce obsahuje, jestli se dobře pamatuju, asi 10 odstínů a líbily se mi všechny, měla jsem problém si vybrat. Zkoušela jsem i sytější a na ruce jsem slintala, ale vím, že na puse bych je přeci jen nosila s troškou ostychu, takže jsem nakonec zvolila neutrálnější odstín. 

Za sebe tedy můžu rozhodně Apocalips doporučit a myslím, že je celkem jedno, jaký odstín zvolíte, budete tak jako tak spokojení. Na léto budou super, o tom žádná. Odstín 102 jsem koupila asi před 14 dny za 139,90. Momentálně však probíhá v Rossmannech akce 25 % sleva na Rimmel a laky tak koupíte za 108 Kč, což je milé :)

You May Also Like

3 komentářů

  1. Já se na ně chystám až časem, teď mám posedlost spíš v lacích na nehty.Tvoje odstíny se mi líbí oba, ale spíš bych sáhla po Nova.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná recenze. Tvůj blog jsem objevila nedávno a moc se mi líbí. Díky za recenzi,asi půjdu do toho bronzového, je neobvyklý. Peggy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc! :) a určitě stojí za vyzkoušení :))

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)