Essence oční stíny - Oz The Great and Powerful

by - 21:09

Krásný páteční večer!
Pokud jste stejně jako já zavření doma, třeba vám udělá radost recenze na oční stíny, kterou jsem si pro vás dneska nachystala. Jsou z limitky od Essence "Oz the Great and Powerful" v odstínu 01 Goodness

Oční stíny v podobném, a v současné době děsně populárním, mint odstínu jsem sháněla poměrně dlouho a nikde podobný neviděla. Stejně tak mě nijak výrazně nezaujala limitka od Essence, které se teď objevují nějak moc často, nepřijde vám? Pak jsem ale byla v DM pro sprcháč a narazila na ni, vyzkoušela stíny a ejhle, všechno bylo jinak :).
Pořídila jsem si tedy  mono oční stíny v odstínu 01 Goodness. Sice to není úplně ta mint barvička, co jsem chtěla, ale musím říct, že je moc pěkná, obsahuje jemné třpytky a na očních vypadá taky moc hezky. 
Stíny jsou pudrové a mají moc pěkné balení, drží víc, než ty klasické stíny, co má Essence v nabídce a hrozně se mi líbí, jak mají vyražení ten balón (snad je to balón :D). 
Co se pigmentace týče, na stíny od Essence je více než dobrá. Opravdu mě překvapila. Stíny nijak extra nepráší a s bází jsou skvěle pigmentované i na víčku a drží skoro celý den. Ke konci se trochu slívají, ale to mi dělají i dražší stíny, snad jen Color Tattoo ne, takže to nijak neřeším. 
Barva je to opravdu moc hezká. Něco mezi tou zmiňovanou mint a stříbrnou. Oblíbila jsem si tento stín k růžovým rtům, úplně na mě z toho dýchá jaro. 
stíny v akci
Pořídila jsem ho tedy v DM a stály tuším 54,90. Za tu cenu určitě stojí za vyzkoušení a patří k těm lepším věcem, co od Essence mám. Klidně bych zkusila i ten druhý meruňkový odstín, ale podobný teď mám v paletce od Sleeku, tak se mi nechtělo zbytečně utrácet. 

Máte nějaký produkt z této kolekce?

You May Also Like

5 komentářů

  1. Já na Essence stíny moc nejsem, ale mrknu na ně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já právě taky moc ne, přijde mi zbytečné vyhazovat peníze za něco, co nekreslí prostě, proto mě většinou i limitky nechávají chladnou, ale tyhle vážně nejsou špatné, rozhodně jsou jiné, než ty klasické mono stíny, co prodávají, s primerem je to v pohodě, žádná hitparáda, ale fungují, kupovala jsem si je hlavně kvůli odstínu :)

      Vymazat
  2. Taky jsem překvapená, že stíny od essence vydrží. Moje zkušenost s nimi je dost mizerná. Jakou bázi pod ně používáš? Díky. Peggy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, zatím se mi z těch drogérkových osvědčila nejvíc právě báze od Essence, která je určena na pigmetny (Colour Arts), ta opravdu drží, jinak z těch dražších vede Primer Potion od Urban Decay, ale to už je velká investice zase

      Vymazat
  3. vypadají moc hezky, přesně takovou barvičku dlouho hledám. Zkusím se mrknout jestli do drogerky jestli ještě zbyly nějaké kousky :)

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)