Štětec na pudr EBELIN

by - 22:51

Dnešní článek bude věnovaný jednomu z nejlepších drogérkových štětců, jaký jsem měla možnost vyzkoušet. Jde o štětec Ebelin z drogerie DM a konkrétně o "novou" fialovou řadu, která obsahuje štětec na pudr, tvářenku a plochý na make-up. Ta obyčejná černá řada mě nebera ani trochu, ale tahle rozhodně stojí za vyzkoušení! :)

Štětec vypadá moc pěkně, je poměrně dlouhý, dobře se drží a dobře se s ním pracuje. Trošku se mi vyklala ta stříbrná část na fialové, ale trocha lepidla to spravila a teď drží jako ďas :)
Co se štětin týče, jsou nádherně jemné a husté. Nevypadla mi ani jedna za celou dobu, co ho používám a peru, což považuju za úspěch! :) Štětec je určen na pudr, na který ho taky používám i já a vždycky se těším a užívám si to, protože je opravdu jemňoučký. 
Je i poměrně hustý a štětinky jsou stejně střižené a netrčí, což se mi teda občas stane i u dražšího štětce. Trošku jsem se bála, co udělá pár vyprání, ale bylo to zbytečné, protože štětec opravdu drží, nepelichá a jednoduše je super :)
Na pudr používám většinou hustší štětce, přijde mi, že jimi neudělám takovou "vrstvu" jako těmi menšími, a tenhle je pro mě velikostně ideální.
Přemýšlela jsem, že bych si pořídila i ten na tvářenku, ale pak jsem si objednávala Hakuro a už se mi nechtělo zbytečně utrácet. Nicméně co jsem četla a slyšela, i zbývají dva fialové štětce by měly být stejně super jako tento a já je určitě můžu doporučit. Za tu cenu (asi 150 Kč) jsou jemné, husté, nepelichají a dobře se s nimi pracuje, co víc si přát! 

Svou jemností mi připomínají štětce od Essence, ty na obličej, které mám taky a ráda používám. Pokud ale sháníte větší, protože ty Essence jsou malé, tak tohle je super varianta. Jejich pořízení vás nezrujnuje a budete spokojení.

You May Also Like

7 komentářů

  1. Neříkám, že je to případ tohohle štětce, ale mě ty z české drogerie připadají hrozně drsné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to nejsi sama, já bych v drogerii moc štětců nekoupila, většina jsou prostě šmejdi, ale na ty malé na obličej od essence a nově na tenhle fialkový nedám dopustit, jemňoučký a nepelichá, ani když se často pere :)

      Vymazat
  2. A já po štětcích Ebelin furt koukám v DM a bála jsem se jaké budou.. Tak teď vím, že příště nemám váhat! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že se není čeho bát, zatím jsem četla jen pochvalné recenze a za sebe říkám, že ho používám, peru a jediné, co možná není úplně nic moc je to upevnění, po více používání se trošku třepe, ale nic, co by pak nespravila trocha lepidla, štětiny drží a jsou stále jemné :)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)