Maybelline Great Lash - Blackest Black a Lots of Lashes

by - 22:31

Krásný večer všem!
K článku jsem se dostala až teď, přes den se pokouším tvořit bakalářku a začíná to být docela utrpení. Ale zpátky k článku - dnes pro vás mám porovnání řasenek Great Lash od Maybelline.

Řada Great Lash obsahuje, pokud dobře vím, 4 řasenky - Lots of Lashes, Blackest Black, voděodolnou verzi Lots of Lashes a průhlednou řasenku (kterou jsem u nás zatím neviděla). Jejich obaly jsou roztomilé a nepřehlédnutelné.
Lots of Lashes mám doma už celkem dlouho a jsem s ní vcelku spokojená. Proto, když jsem si plánovala pořídit rtěnku Color Whispers, ke které v Rossmannu dávali řasenku zdarma, plánovala jsem si koupit její voděodolnou verzi. Ta však nebyla, a tak jsem sáhla po Blackest Black v domnění, že když mi sedí jedna, druhá bude taky fajn, ó jaký omyl...
Zatímco tahle Lots of Lashes s prapodivní kartáček mě nenechala chladnou, její ségra to projela na celé čáře a nejraději bych ji vyhodila, protože ji používat asi stejně nebudu.
Na tuhle jsem dělala už i samostatnou recenzi v článku o všech mých řasenkách od Maybelline. Je fajn, nerozmazává se, nedrolí se, jde dobře odlíčit a jediné ALE k ní mám co se slepování řas týče. Když spěchám a nedávám si pozor, docela řasy slepí, hlavně ve vnějším koutku. Ale je prostě fajn, taková malá, akorát do kabelky a klidně bych si ji koupila znovu, pokud bych neměla na dražší.

Vzhledem k tomu, že řasenky od Maybelline jsou mé nejoblíbenější, nečekala jsem, že by mi tahle mohla až tak nevyhovovat. Ale opak je pravdou. Sáhla jsem tedy po Blackest Black a ani nekoukala na kartáček, což jsem asi měla. Doma jsem nevěřila vlastním očím.
Už jak jsem jí otevřela a uviděla pidi kartáček s vcelku obrovským rozestupem štětin, říkala jsem si, že to nebude ono. A není! Nejen že to mé řasy naprosto nenatočí, ono je to skoro ani nezvýrazní. Navíc tím, jak je kartáček krátký, slepí mi řasy k sobě a prostě nejsem schopná si s ní řasy namalovat. Možná že kdyby ty rozestupy nebyly tak obrovské, bylo by to lepší, ale tohle se fakt nedá. A další kámen úrazu přišel při odličování. Ono to Blackest Black má nejspíš znamenat, že řasy budete mít černé za každou cenu, protože ať odličuju jak chci, vždycky se ráno probudím se zbytky řasenky všude kolem. A když už ji tak haním, tak ještě dodám, že se mi po pár hodinách obtiskne pod obočí a to je konečná...

Lots of Lashes doporučuju, ale tuhle ani za mák! Ve výsledku jsem ráda, že byla zadarmo, protože bych se dlouho mlátila do hlavy za co jsem to vyhodila peníze. Zajímalo by mě, zda ten kartáček a celkově řasenka někomu vyhovuje.
Pozor v drogerii, ať nesáhnete vedle, pod umělým světlem jsou obě stejně růžové a bývají v regálech přeházené.

Obě jsem kupovala v Rossmannech.

You May Also Like

2 komentářů

  1. Lots of lashes miluju!! jedna mých nej řasenek..ale ta druhá..hrůza děs..nic neudělá s řasami..:/

    OdpovědětVymazat
  2. jsem ráda, že nejsem jediná, kdo si myslí, že je na nic! :)

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)