Maybelline Color Tattoo - Pink Gold

by - 0:22

Veselé Velikonoce!
Přesto, že to venku vypadá spíše na Vánoce, náladu už si pokazit nenechám, stačí, že mi ji kazí škola a má bakalářka, která se ne a ne sama napsat. Dnešní článek bude o žhavé novince v drogeriích. Stíny Color Tattoo už asi všichni znáte, ale konečně se k nám dostal nový odstín, konkrétně krásná růžová s názvem Pink Gold.

O tom, jak moc mám tyto gelovo-krémové stíny od Maybelline ráda, jste si mohli přečíst už v článku o celé mé sbírce. Nevím jak vás, ale mě hrozně vytáčí, jak se k nám vždycky dostane úplný prd a když už něco přijde, je toho tak třetina. A přitom stránky Maybelline, Rimmel a podobně bombardují denně dotazy na zboží běžně dostupné v zahraničí. A nic!
Jak jsem tedy byla nadšená, když jsem v drogerii náhodou objevila tento nový odstín! Vypadá to, že bohužel k nám došel pouze tento růžový, zatím, prý mají přijít ještě nějaké další. Iluze, že tu jednou budeme mít třeba všechny dostupné barvičky, si nechávám zajít...
Ale zpátky k samotným stínům. Jsou skvělé jako ty ostatní. Drží jako přibité celý den. Jsou nádherně pigmentované a konkrétně tato růžová je velmi jemná a skvělá na denní nošení. Většinou ráno odcházím brzy do školy a ze školy odbíhám do práce, domů chodím až večer, takže od make-upu očekávám výdrž. Když se ráno namaluju Color Tattoo, vím, že je večer najdu tam, kam jsem je ráno dala.
Když jsem porovnávala jednotlivé odstíny, které od těchto stínů mám, psala jsem, že se některé liší v konzistenci. Odstín Pink Gold je krásně jemný, bez hrudek a není tak "suchý", jako například ten fialový. Přirovnala bych ho konzistencí k odtínu On and On Bronze.

Pokud sháníte něco, co vám vydrží celý den a vypadá skvěle, sáhněte po tomto novém odstínu. Běl by být k sehnání už ve všech drogeriích v klasickém balení, na jaké jsme zvyklí. Momentálně stojí 149,90 Kč. V akci se dají sehnat za 119, někdy i 109 Kč.

You May Also Like

6 komentářů

  1. Tyhle stíny jsou bezva. Já mám ty modré a určitě si koupím další :-)

    OdpovědětVymazat
  2. je nádherná, nosím ji teď skoro každý den :))

    OdpovědětVymazat
  3. tak ten je nádherny, velmi sa mi páči, a color tattoo mam velmi rada, mám zatial tri tak rada by som zbierku rozširila :) dufam že u nas už ho najdem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nevím jak je to s jejich výskytem na Slovenku, ale nejspíš by tam dojít měly :)

      Vymazat
  4. Přesně tyhle mám a ještě si chytám koupit ty holografické.

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)