Květnová Marianne + štětce

by - 21:53

Ahoj všichni!
Doufám, že vás zrovna někde neupalují na hranici a máte fajn večer! :) Dnes tu pro vás mám článek o sadě štětců, které dostanete, když si koupíte květnový časopis Marianne. Překvapivě jsou lepší, než jsem čekala, ale je tu jedno "ALE". 

Pouzdra se štětce jsou podle všeho ve dvou variantách, jedno je vzorované, myslím puntíkaté, a druhé černé, to jsem si vybrala já. Musím říct, že se mi moc líbí a přesně podobné jsem chtěla na štětce na oči, když cestuji. Na obličejové štětce mám pouzdro větší a tohle je takové šikovné a akorát velké. 

První co mě napadlo, když jsem pouzdro otevřela bylo FUJ! Smrdí, aspoň to moje docela šíleně. Ale pár nocí na balkóně to naštěstí spravilo. I uvnitř je moc pěkné, zapínání má na cvoček a obsahuje 4 štětce. Je pevné, nikde se nepáře a vypadá, že bude držet i dál :)

Uvnitř tedy najdete 4 štětce - na rty (omlouvám se, že jsem ten svůj nestihla vyprat), na oční linky nebo obočí, na stíny či korektor a na tvářenku, pudr či cokoliv sypkého. Štětce mají dřevěnou rukojeť, jsou dobře slepené a neviklají se. 


Ty první tři zmiňované jsou moc fajn, černoušek je na dvě věci, ale o tom později.


Plochý štětec, který má být určen na stíny je syntetický, jako všechny ostatní, jemný a pevný. Zatím jsem ho moc nepoužila, ale určitě je fajn a bude vhodný i na ten korektor nebo na mé oblíbené Color Tattoo stíny. Štětiny drží a celkově mu nemám co vytknout.


Tohle je můj favorit z celé sady. Jde o štětec na rty a já zrovna nějaký dobrý sháněla, Tento je krásně jemný, dobře střižený, pevný a dobře se s ním pracuje. Rty nedře a rtěnka se s ním nanáším snadno a rychle. Používám ho taky na nanesení stínů do vnitřního koutku oka, kam přesně pasuje. 


Štětec na obočí či oční linky jsem ještě pořádně nepoužila, ale jeví se jako pevný, hustý, dobře střižený a co jsem zkoušela, pracuje se s ním dobře. Nic z čeho si sednete na zadek, prostě štětec na linky, ale jo, je fajn. 

Vada na kráse celé sady je tento černoušek na tvářenku či pudr, nebo cokoliv chcete. Je jemný, dobře střižený, to jo, ale!

Hustý je tak akorát a dobře pasuje na lícní kosti, opravdu nedře, jako někteří jeho kolegové z drogerie, akorát že prostě šíleně pelichá. Ale jako opravdu moc!

Jednou po něm přejedete a máte plnou ruku štětin. A to nemluvím o tom, co vám zůstane na tvářích, když s ním zkoušíte něco nanést. Takže ho odložím někam hodně hodně hluboko do šuplíku a možná někdy...(no spíš nikdy no).


Když to shrnu, Marianne vás vyjde na 69,90. Za tu cenu máte příjemné čtení, nějaký vzoreček uvnitř a sadu štětců, ze které jsou použitelné 3 ze 4, přičemž jeden je fakt miláček! A nesmím zapomenout na pěkné (po vysmrádnutí na balkoně) pouzdro, které se hodí třeba do kabelky. 

Takže pokud se rozhodujete, zda koupit či ne, klidně kupte, za tu cenu to rozhodně šlápnutí vedle není a musím říct, že jsem čekala katastrofu. Nakonec je naprd jen jeden štětec a to je úspěch, no ne?! :)

You May Also Like

7 komentářů

  1. Super, to mě zajímalo, dneska jsem to viděla a zajímalo mě jaké asi jsou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já to riskla a nic moc od toho nečekala a jsem mile překvapena :)

      Vymazat
  2. :D nedávno jsem měla štětce z Glancu, zřejmě stejná kvalita. je fakt, že sháním štětec na rty, tak nevím jestli koupím. no aspoň bych si početla v časáku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě, je to takové příjemné zpestření k časopisu, a ty tři vážně nejsou špatné, takže proč ne :))

      Vymazat
  3. To vypadá jako milé překvapení, asi to risknu :)

    Svět podle S.

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou dobrý ale mrzý mně ten štětec na pudr tvářenku....

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)