Gabriella Salvete Diamante řasenka

by - 22:11

Doufám, že jste dnešní zasněžené Velikonoční pondělí ve zdraví přežili, a já tu pro vás teď mám nový článek. Dnes o řasence, kterou miluju a nenávidím zároveň. Řeč je o Diamante od Gabrielly Salvete, která byla chvíli zpět jednou z nejvíce probíraných řasenek na blozích.

O této řasence jsem četla asi nejvíce recenzí, než na jakoukoliv jinou. Zamlouval se mi její kartáček a tak jsem si ji po nějaké době také koupila. Po první aplikaci jsem byla naprosto nadšená, ale bohužel jen chvíli. 
Řasenka se bohužel obtiskuje. Tak po dvou hodinkách mám pod obočím černé čmouhy a to je něco, co řasenkám neodpouštím. Dost mě to zklamalo, protože ten kartáček je opravdu skvělý a s mými řasami dokáže zázraky.
Jak můžete vidět, kartáček je na jedné straně s dlouhými štětinami a na druhé má jen malé vroubky. 
Mé řasy nádherně pročeše, neslepí a natočí. Miluju ten efekt a jednoznačně by to byla má nejoblíbenější řasenka, kdyby nedělala ty zatracené šmouhy. Už jsem pár řasenek od GS měla a co si pamatuju, voděodolná tak úplně voděodolná nebyla a další dělala také čmouhy a mnohem horší. Co jsem četla recenze, tak tahle se obtiskuje hodně lidem, takže to bohužel bude řasenkou a ne jen mnou. Oficiálně ji tedy pasuji na produkt, který miluju a nenávidím zároveň a jen hodně nerada vám její koupi nedoporučuji.

Používám ji, když vím, že nebudu pryč celý den a i tak se s ní úplně necítím a pořád kontroluju, jestli už se neobtiskla.

Seženete běžně v drogeriích a cena se pohybuje okolo 120 Kč.

You May Also Like

2 komentářů

  1. Stejný názor, hodila jsem jí do koše:D Tady je má recenze, kdyby tě zajímalo http://www.turnyra.blogspot.cz/2013/01/recenze-tri-rasenek.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to škoda no a závidím těm pár slečnám, co psaly, že se jim neobtiskuje :D

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)