Essence houbička na make-up

by - 5:00

Houbičku na make-up ala Beauty Blender jsem chtěla vyzkoušet už poměrně dlouho, ale rozhodně jsem nechtěla platit ty nehorázné peníze za originál. Byla jsem proto ráda, když jsem uviděla připravovanou nabídku novinek od Essence a v ní tuto houbičku. Koupila jsem si ji a v pokračování článku vám přiblížím své dojmy z ní.


Houbička je určena na nanášení make-upu, korektoru ale i pudrových produktů, jako je třeba pudr či tvářenka. Na první omak je úžasně jemná a má velmi zajímavou texturu. Je skvěle poddajná a hrozně mě baví si s ní hrát. Úplně nejlepší je, když ji perete, jakmile nasákne vodu, zvětší se, ztěžkne a je to prostě super pocit si s ní hrát. Bohužel ale teda docela špatně se z ní produkty vymývají. 
Její vajíčkový tvar je super, dostanete se s ním do záhybů obličeje a dobře se s ním nanáší make-up i pod oči. Na obličeji je příjemná a dobře se s ní pracuje. Doporučuje se před použití lehce navlhčit, aby nenasákla tolik produktu.
Make-up se mi s ní nanášel vcelku dobře, pokud s ní "ťupkáte", docílíte poměrně silného krytí. Přeci jen ale dávám přednost štětci, protože po nanesení houbičkou mám pocit, že je make-up poměrně dost viditelný a já raději přirozenější vzhled. 
Houbička mi zatím drží tak, jak jsem ji koupila, ale četla jsem už i, že se někomu po pár použitích rozpadla a nebo úplně rozdrolila, tak jsem zvědavá, jak dlouho vydrží. 
Koupila jsem ji v Rossmannovi za 104 Kč, což mi nepřijde úplně málo na to, aby vám to vydrželo pár použití. Prodává se, pokud vím, pouze v této fialkové variantě. Není to vyloženě špatná věc, produkty s ní nanesete, ale třeba pudr bych s ní nenanášela, přijde mi, že si na obličeji akorát uděláte ošklivou masku. Určitě ji sem tam využiji, pokud budu mít například vypraný a mokrý štětec, ale zůstanu přeci jen věrná svým oblíbeným štětcům, které mi rozhodně nesežerou tolik produktu, jako takhle houbička.

EDIT: houbička se mi opravdu rozpadla a to jsem ji ani moc nepoužívala.

You May Also Like

2 komentářů

  1. Tak tahle věc mě vůbec nezaujala co se u nás objevila a jak vidím, tak to ani velký zázrak není a nemusí mi být líto že to nemám :)

    OdpovědětVymazat
  2. je to taková blbůstka, trochu lepší houbička na make-upu, jakou koupíš za pár kaček :)

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)