W7 - Africa bronzer

by - 21:00

Tenhle roztomilý brozner mě zaujal na první pohled hned jak jsem ho uviděla u Plum v e-shopu. Má připomínat věhlasný leopard bronzer od Too Faced. Původně jsem od něj sice čekala něco jiného, ono je to totiž spíš takové multifunkční líčidlo, než bronzer v pravém slova smyslu, ale už jsem se ho naučila používat a nakonec jsem spokojená.
Vezmeme to pěkně popořadě. Miluju jeho balení, které obsahuje 8 g produktu. Je naprosto roztomilé a celkově mu nemám co vytknout. V krabičce najdete také štěteček, který mě mile překvapil, protože je úžasně jemný a dobře hustý, takže se s ním produkt opravdu dá nanést (což se o většině štětečků, které jsou součástí balení, říct nedá). 








Jak už jsem psala na začátku, čekala jsem od něj něco jiného, tedy že to bude opravdu bronzer. Jak se ale můžete přesvědčit na obrázku dole, po smíchání barev je to spíše taková růžovo-hnědá barvička. Naučila jsem se ho používat tedy spíše jako tvářenku (tvářenkobronzer) a svůj oblíbený bronzer už si k němu nedávám. Pigmetace je velmi dobrá, stačí jednou přejet a máte až až barvy na nalíčení. 
Dost záleží na tom, ve kterých místech přejedete štětečkem, podle toho se barvy můžou trošku lišit (více do růžova nebo hněda). Obsahuje sice malé třpytky, ale na tvářích nejsou prakticky vidět. Myslím, že nejvíce ho ocením v létě, až budu trošku opálená.
vlevo po smíchání barev, dále swatch více po růžové a více po hnědé
Jak už jsem psala, koupila jsem ho u Plum v e-shopu za 158 Kč. Nejdříve jsem byla trošku zklamaná, ale našla jsem si ten správný "styl" nanášení a zamilovala si ho. Teď už jen to léto a opálenou pleť a bude to dokonalé! :)

You May Also Like

4 komentářů

Ať se Vám tu líbí! :)