ESTÉE LAUDER duo tvářenek

by - 9:00

Dneska tu máme docela zamračeno a to je přesně ta vhodná doba, abych Vám ukázala jedny z mých momentálně nejoblíbenějších tvářenek. Toto duo od Estée Lauder jsem dostala ve Vánočním setu od přítele, ale používat jsem ho začala až nedáno. Dosud jsem se značkou měla jen malé zkušenosti, s tvářenkami vůbec, a tak musím říct, že mě velmi mile překvapily.
Balení jste mohli vidět už v minulém článku "Perfect Palette Tag", protože tyhle tvářenky mají stejný obal, jako paletka s očními stíny. Opět se mi balení moc líbí, je takové menší, ideál na cestování vzhledem k tomu, že obsahuje dva odstíny. A jelikož se krásně třpytí, hrozně blbě se fotí, což je ostatně vidět. 
Paletka obsahuje dva odstíny tvářenek po dvou gramech. Jeden je více do broskvova (08 Passion Peach) a druhýh do fialkova (02 Pink Kiss). Jedná se o tvářenky pudrové a v balení najdete také štěteček, který sice není žádný zázrak, ale nanést s ním docela jdou, takže v nouzi proč ne.
V balení najdete také pěkné a poměrně velké zrcátko, se kterým se opět v nouzi, třeba při cestování, dokážete v pohodě nalíčit. Celkově se mi vzhled paletky hrozně líbí a hlavně je i plně funkční, nic se neotevírá, když nemá a nevylomíte si nehet, pokud paletku chcete otevřít. 
Tvářenky mě mile překvapily svou pigmentací a hlavně tím, že moc nepráší. Na jejich nanášení je lepší zkosený štětec, tak se lépe dostanete pouze do toho odstínu, který zrovna chcete použít. 
Oba odstíny využívám a líbí se mi. Obsahují jen velmi jemný třpyt, který dodá tvářím zdravý dojem. Světlejší tvářenka mi přijde o něco málo třpytivější, než její kolegyně. 
Sami můžete vidět, že odstíny jsou velmi jemné, ale přesto pěkně pigmentované a dobře se na tvářích roztírají. Nevytváří fleky ani cucky s make-upem a vydrží mi celý den. Samozřejmě, že večer prostě nevypadám stejně jako v 6-7 ráno, ale na tvářích zůstávají a to je pro mě hlavní. 
Původně jsem měla raději světlejší odstín, ale potom jsem si zamilovala ten tmavší a teď po něm sahám stále častěji. 
S tvářenkami od Estée Lauder jsem předtím zkušenost neměla, ale musím říct, že mě opravdu mile překvapily. Asi úplně nepředčí NARS, to zase né, ale jsou vážně dobré a přirozené. 

Vzhledem k tomu, že jsem toto duo dostala ve vánočním balíčku, tak netuším, kolik tvářenky od EL stojí, ale bude to tak nějak na stejné úrovni jako NARS a podobně. 
Pro porovnání - můžete vidět, že tvářenky jsou opravdu tak akorát velké a ideál do cestovní taštičky.

Máte zkušenosti s tvářenkami od Estée Lauder?

You May Also Like

0 komentářů

Ať se Vám tu líbí! :)