Mangové tělové máslo Echo

by - 14:55

Krásnou Velikonoční neděli!
Svátky trávím s rodinou na chalupě, a tak tu dneska pro Vás mám jen krátký článek o jednom naprosto božsky vonícím tělovém másle. Kupovala jsem si ho v Řecku, ale překvapivě jsem ho viděla i u nás v Teta drogerii. Já jsem si koupila mangové, ale seženete ještě olivové a ještě jedno, na které si teď nevzpomenu. Máslo patří k těm levnější a rozhodně to nijak neovlivňuje jeho kvalitu. 


Máslo je v klasickém kelímku, který se mi líbí. Je jednoduchý, ale vkusný, nevypadá lacině a víčko dobře drží. Jak už jsem říkala, koupila jsem si mangové s vitamínem E. Máslo má 200 ml.
Co se konzistence týče, je to typická máslová "hmota", která se krásně roztírá, rychle se vsakuje a naprosto božsky voní. A voní dlouho, ještě ráno ji cítím. 
Máslo má takovou světle broskvovou barvu a stačí ho troška, krásně se rozetře. Určitě si koupím další, protože není drahé a velmi dobře hydratuje a voní. Pokud půjdete kolem Teta drogerie, tak na ně mrkněte, většinou voní i přes ochrannou fólii. Za sebe vřele doporučuji a tělová másla si mě získávají stále více.

You May Also Like

1 komentářů

Ať se Vám tu líbí! :)